Svartsö Logi är ett litet och personligt boende – vår övernattning består av tre stora canvastält som är placerade i sluttningen nedanför Svartsö Krog vid Ahlsvik på Svartsö i Stockholms skärgård. Alla tre tält ligger vid vattenbrynet, och erbjuder en fantastisk närhet till både natur och strand. Varje tält står stadigt monterat på ett större trädäck som gett oss möjlighet att handplocka läget, och med tillräckligt avstånd till varandra för att det ska kännas privat.

I ett tält kan man bekvämt sova upp till fyra personer, och vi kan ta emot sällskap på upp till 12 personer per natt. De kan möbleras både med dubbelsäng eller med enkelsängar.

Själva tälten är robusta och sydda i canvastyg, vilket gör att tälten andas samtidigt som de är mycket vädertåliga och självklart står emot både regn och blåst.

Tälten är personligt inredda som rustika hotellrum, med riktiga sängar, mattor och fårskinn på golvet, ljus & lyktor. Det finns el i tälten och om man vill stödvärme från element. Sängarna har tjocka duntäcken- & kuddar som bäddas upp med sköna Beach House-sängkläder. Varje tält har också en egen terass med vilmöbler och härlig sjöutsikt!