Våra tält står precis ovanför vattenbrynet, med närhet till både skärgårdsnaturen och havet. Tälten är stadigt monterade på ett trädäck vilket gett oss möjlighet att handplocka läget, och de har alla en egen liten terass med utemöbler och sjöutsikt. De är personligt inredda som rustika hotellrum med riktiga sängar, mattor och fårskinn på golvet, ljus & lyktor. För kyliga kvällar finns en liten elektrisk kamin som värmer, och vi bäddar upp sängarna med duntäcken & kuddar. Tälten är sydda av 100% bomullscanvas, vilket är väldigt skönt varma sommardagar då tältduken kan andas naturligt. Samtidigt är de mycket vädertåliga och står självklart emot både regn och rusk, det är riktigt mysigt när det smattrar mot taket!

Vi har sammanlagt fem tält, tre av dem -Skogsgläntan, Mittentältet & Trädkojan- är ”singeltält”, och de passar alla tre utmärkt som dubbelrumstält för 2 personer. Resterande två tält -Sandstrandstälten- står precis intill varandra på samma terass, de benämns som en enhet i bokningen och bokas endast ihop för sällskap om minst 4 personer.

När du bokar så bokar du ett specifikt tält, eller flera. Läs mer utförligt här nedan om våra olika tält och vilket eller vilka av dem som passar dig bäst, beroende på hur många ni är! 

Foton från de olika tälten kan du se på vår instagram, där finns många foton i flödet och varje tält har dessutom en egen liten ”sparad händelse-cirkel” döpt efter sig i profilen, så kika gärna där. 

Skogsgläntan – 2 bäddar (1 dubbelsäng) Skogsgläntan är ett tält för två, inrett och placerat för maximalt mys! Skogsgläntan är placerad precis mellan krogen och vattnet, med ett lite ”högre” läge. Med träden i ryggen, och fri utblick över Träsköfjärden från terassen. Egen hängmatta nedanför terassen, och ytterligare en bit ned ett par egna stolar precis nere vid vattnet. Terassen har både sol och skugga under dagen, och även glimt av kvällssol. Här finns en 160 cm dubbelsäng, så totalt 2 bäddar finns här. Hundar är välkomna i Skogsgläntan.

Mittentältet – 2 bäddar (1 dubbelsäng)  Även om alla tälten ligger nära vattnet så är detta vårt allra mest sjönära tält, med bara ett par meter till vattenlinjen. Här bor du på första parkett med riktig bryggkänsla, det första du ser och hör när du zippar upp tältdörren är vattnet! Är du dessutom soldyrkare så är detta tältet för dig, på terassen har du dagar som solen skiner full sol från morgon till tidig kväll. I Mittentältet finns en dubbelsäng 160 cm, så totalt 2 bäddar finns här. Här är hundar inte tillåtna. 

Trädkojan – 2+1 bäddar (1 dubbelsäng + 1 enkelsäng) Trädkojan har fått sitt namn från sitt läge, med sin lite magiska trädkojekänsla, här finns en särskild stämning helt enkelt. Trädkojan har det allra mest privata läget av våra tält, perfekt för dig som vill se allt men inte synas så mycket! Lite högre läge med en fantastisk utsikt från terassen över Träsköfjärden. Egen hängmatta nedanför terassen, och ytterligare en bit ned ett par egna stolar precis nere vid vattnet. Tältet och terassen ligger i halvsol under delar av dagen. Trädkojan har en 160 cm dubbelsäng, och passar utmärkt som ett dubbelrumstält för 2 personer. Här finns dessutom 1 enkelsäng som bäddas upp vid behov, om ni är 3. Hundar är välkomna i Trädkojan.

Sandstranden – 4+4 bäddar (2 st tält intill varandra, i varje tält finns 1 dubbelsäng + 2 enkelsängar) Sandstrandstälten bokas som en enhet men är i själva verket två separata tält precis intill varandra. De bokas automatiskt tillsammans, då de genom sin närhet passar för sällskap som redan känner varandra. Här bor man med mycket plats för umgänge, men har samtidigt möjlighet att dra sig tillbaka i sitt egna tält! Minimumantal för att boka här är 4 personer, och max är 8 personer. Möjligheterna att bo är många: t.ex. 2 par (varsitt tält med dubbelsäng), 4-8 vänner, eller kanske familj som vill bo intill varandra. Sandstrandstälten ligger, från vattnet sett, precis till vänster om krogens gästbrygga. Nedanför ligger en liten sandstrand, en av öns få. Från den stora möblerade terassen i två nivåer har du utsikt över stranden och krogens gästbrygga. Här har du vid klart väder sol under dagen från förmiddag till tidig kväll. Båda tälten är möblerade med en 160 cm dubbelsäng, bokar ni för 4 personer så är det de som bäddas upp. Utöver det finns i båda tälten 2 enkelsängar som kan bäddas upp för bokningar upp till 8 personer. Skriv gärna i bokningen om ni vill fördela er på något särskilt sätt i tälten, så bäddar vi upp efter era önskemål! (Det går att boka Sandstranden även för färre än 4, men priset är ändå detsamma som för 4, så det är inget vi rekommenderar!) Hundar är välkomna i Sandstrandstälten.