Snart dags igen för årets tältpremiär på Svartsö Logi, 7 maj är årets premiärdatum

I dagsläget är säsongen fullbokad!

Årets bokning öppnades vid midnatt 1 februari, och redan tidig morgon var i princip alla ”singeltält” (Skogsgläntan, Mittentältet & Trädkojan) fullbokade. Dagen efter blev även vårt partält ”Sandstranden” fullbokat. I år gick det snabbare än någonsin! Det har med åren blivit så att hela säsongen bokas upp i princip direkt när vi öppnar bokningen för året. Vi skulle såklart vilja kunna ta emot alla som vill komma till oss, men det har blivit en praktisk omöjlighet eftersom intresset är stort och vi samtidigt vill behålla vår logi relativt liten och personlig.

Hur kan jag boka?
Just nu är det som sagt fullbokat, men det kommer alltid avbokningar under säsongens gång. Ibland i god tid, och ibland med kort varsel. Alla eventuella lediga datum ser du genom att klicka på ”visa tillgänglighet” i bokningsrutan allra längst ned på den här sidan, grönt betyder ledigt, grått betyder bokat. I kalendern ser du i realtid om det finns några avbokade datum uppe för bokning igen. Avbokningar från 1 mars och framåt annonseras också på Instagram, så ett hett tips är att hålla koll på vårt instagramkonto @svartsologi där vi kommer flagga för avbokningar som blir tillgängliga igen. Se till att följa oss på insta för att inte missa någon avbokning längre fram! All bokning görs online direkt här på hemsidan, vi tar inte emot bokningar via mail.
Väntelista?
Vi har ingen möjlighet att administrera väntelistor vare sig för hela säsongen eller på specifika datum. Alla avbokningar är först till kvarn, och bokas här nedan via hemsidan!
Presentkort?
Vi säljer inte fler presentkort framåt just nu. Endast redan utfärdade presentkort gäller! 

 

Årets öppettider som helhet ser ut så här:

7 maj – 6 juni: Öppet helger (incheckning fre & lör, sön endast utcheck)

11 juni – 28 aug: Öppet varje dag

3 sept – 26 sept: Öppet helger (incheckning fre & lör, sön endast utcheck)

 

 


bokning:

Du kan välja vilket/vilka av tälten du vill boka, läs gärna mer utförligt om de olika tälten samt priser i övriga flikar här på hemsidan innan du bokar. Kortfattat:

-Skogsgläntan-har 2 bäddar (1 dubbelsäng) och kan bara bokas för 2 personer. (Obs att det inte finns extrasängar här, du kan inte boka egen säng till barn.)

-Trädkojan-har upp till 4 bäddar (1 dubbelsäng & 2 enkelsängar) och kan bokas för 1-4 personer.

-Mittentältet-har upp till 4 bäddar (1 dubbelsäng & 2 enkelsängar) och kan bokas för 1-4 personer.

-Sandstranden- vårt ”partält”, har upp till 8 bäddar och kan bokas för minst 4 vuxna, 2 i vardera tältSandstranden benämns som ett tält, men består i själva verket av två extra stora tält på varsitt trädäck men sammanbyggt i nivå, så tälten står precis intill varandra. Bokar du Sandstranden så bokar du automatiskt båda tälten. Tänk 2 separata strandbungalows/rum men precis intill varandra! Skriv gärna som notis i bokningen om ni vill fördela er på något särskilt sätt så bäddar vi upp efter era önskemål. I vardera tält finns en dubbelsäng & 2 enkelsängar. (Det går rent tekniskt att boka Sandstranden för t.ex. 2 vuxna också, men priset är då fortfarande baserat på 4 vuxna eftersom ni bokar 2 tält, så det är inget vi rekommenderar!) 

 

 

Vänligen läs våra bokningsvillkor, innan eventuell bokning!
För att se tillgängliga datum för bokning, klicka på ”visa tillgänglighet”, längst ned här nedan, grönt betyder ledigt, rött betyder bokat!