Bokning 2023

Säsong 2023 går att boka här på hemsidan fr.o.m. 1 februari.

Det har med åren blivit så att merparten av säsongen bokas upp redan de första dagarna som bokningen är öppen, så när bokningen väl öppnat rekommenderar vi att inte vänta för länge. Vi skulle självklart vilja kunna ta emot alla som vill komma till oss, men det har blivit en praktisk omöjlighet eftersom intresset är stort och vi samtidigt vill behålla vår logi relativt liten & personlig.

När bokningen öppnat: alla tillgängliga datum ser du i bokningskalendern genom att klicka på ”visa tillgänglighet” i bokningsrutan allra längst ned på den här sidan, grönt betyder ledigt, grått betyder bokat. All bokning görs online direkt här på hemsidan, vi tar inte emot bokningar eller väntelisteförfrågningar via mail.

Hur gör jag om det redan blivit fullbokat efter 1 feb, har ni någon väntelista?

Nej, det har vi inte, vi har ingen möjlighet att administrera väntelistor vare sig för hela säsongen eller för specifika datum. Men det kommer alltid avbokningar under säsongens gång, ibland i god tid, och ibland med kort varsel. I bokningskalendern nedan ser du alltid i realtid alla tillgängliga datum, även de som eventuellt läggs upp för bokning igen efter avbokning.  Alla avbokningar är först till kvarn!

Presentkort?

Vi säljer inte längre presentkort.


bokning:

För att se dagsaktuella tillgängliga datum: klicka på ”visa tillgänglighet”, längst ned i bokningsrutan nedan. Grönt betyder ledigt, grått betyder bokat.