Bokning säsong 2022

Vi har redan fullbokat för hela säsong 2022, bokningen öppnade vid midnatt 1 feb och det blev rekordsnabbt fullt. Det har med åren blivit så att säsongen bokas upp i princip direkt när vi öppnar bokningen. Vi skulle såklart vilja kunna ta emot alla som vill komma till oss, men det har blivit en praktisk omöjlighet eftersom intresset är så stort och vi samtidigt vill behålla vår logi relativt liten och personlig! 

Alla tillgängliga datum som eventuellt avbokas, ser du i bokningskalendern genom att klicka på ”visa tillgänglighet” i bokningsrutan allra längst ned på den här sidan, grönt betyder ledigt, grått betyder bokat.

Hur gör jag om det redan blivit fullbokat efter 1 feb, har ni någon väntelista?

Nej, det har vi inte, vi har ingen möjlighet att administrera väntelistor vare sig för hela säsongen eller för specifika datum. Men det kommer alltid avbokningar under säsongens gång, ibland i god tid, och ibland med kort varsel. I bokningskalendern nedan ser du alltid i realtid alla tillgängliga datum, även de som eventuellt läggs upp för bokning igen efter avbokning. All bokning görs online direkt här på hemsidan, vi tar inte emot bokningar eller väntelisteförfrågningar via mail. Alla avbokningar är först till kvarn!

Presentkort?

Vi säljer inte fler presentkort framåt. Endast redan utfärdade presentkort gäller, och bokning sker enligt anvisning på kortet!

2022 har vi öppet enligt följande:

6 maj-12 juni: öppet helger (incheckning fre & lör, sön endast utcheckning) även Kristi Himmelsfärdshelgen & nationaldagen 6 juni öppet.

15 juni-26 juni: öppet ons-sön (incheckning ons-lör, sön endast utcheckning)

29 juni-14 aug: öppet varje dag

19 aug-30 sept: öppet helger (incheckning fre & lör, sön endast utcheckning)


bokning:

För att se dagsaktuella tillgängliga datum: klicka på ”visa tillgänglighet”, längst ned i bokningsrutan nedan. Grönt betyder ledigt, grått betyder bokat.