Säsongen 2021 är nu avslutad! Svartsö Logi ligger nu i dvala till nästa år, då vi kommer öppna upp igen i början av maj.

2022 års öppettider som helhet kommer att uppdateras här så snart de är spikade!

Att boka säsong 2022

Bokningen för 2022 kommer öppnas vid midnatt natten mot tisdag 1 februari. Innan dess går det inte att boka för kommande säsong, och all bokning görs online här på hemsidan efter det datumet. När bokningen väl öppnat rekommenderar vi dig att inte vänta för länge om du vill vara säker på att få ett särskilt datum eller tält – det har med åren blivit så att mycket av säsongen bokas upp redan första dygnet som bokningen är öppen. Vi skulle såklart vilja kunna ta emot alla som vill komma till oss, men det har blivit en praktisk omöjlighet eftersom intresset är stort och vi samtidigt vill behålla vår logi relativt liten & personlig! När bokningen öppnat: alla tillgängliga datum ser du i bokningskalendern genom att klicka på ”visa tillgänglighet” i bokningsrutan allra längst ned på den här sidan, grönt betyder ledigt, grått betyder bokat.

Hur gör jag om det redan blivit fullbokat efter 1 feb, har ni någon väntelista?

Nej, det har vi inte, vi har ingen möjlighet att administrera väntelistor vare sig för hela säsongen eller för specifika datum. Men det kommer alltid avbokningar under säsongens gång, ibland i god tid, och ibland med kort varsel. I bokningskalendern nedan ser du alltid i realtid tillgängliga datum, även de som eventuellt läggs upp för bokning igen efter avbokning. All bokning görs online direkt här på hemsidan, vi tar inte emot bokningar eller väntelisteförfrågningar via mail. Alla avbokningar är först till kvarn, och bokas här nedan via hemsidan!

Presentkort?

Vi säljer inte fler presentkort framåt. Endast redan utfärdade presentkort gäller, och bokning sker enligt anvisning på kortet! 

 

Har du frågor du inte hittar svaret på här på hemsidan? Kontakta oss på svartsologi@gmail.com, så hjälper vi dig. Svarstiderna kan dock vara lite längre utanför vår öppna säsong.


bokning:

Du kan välja vilket/vilka av tälten du vill boka, läs gärna mer utförligt om de olika tälten samt priser i övriga flikar här på hemsidan innan du bokar. Kortfattat:

-Skogsgläntan-har 2 bäddar (1 dubbelsäng) och kan bara bokas för 2 personer. (Obs att det inte finns extrasängar här, du kan inte boka egen säng till barn.)

-Trädkojan-har upp till 4 bäddar (1 dubbelsäng & 2 enkelsängar) och kan bokas för 1-4 personer.

-Mittentältet-har upp till 4 bäddar (1 dubbelsäng & 2 enkelsängar) och kan bokas för 1-4 personer.

-Sandstranden- vårt ”partält”, har upp till 8 bäddar och kan bokas för minst 4 vuxna, 2 i vardera tältSandstranden benämns som ett tält, men består i själva verket av två extra stora tält på varsitt trädäck men sammanbyggt i nivå, så tälten står precis intill varandra. Bokar du Sandstranden så bokar du automatiskt båda tälten. Tänk 2 separata strandbungalows/rum men precis intill varandra! Skriv gärna som notis i bokningen om ni vill fördela er på något särskilt sätt så bäddar vi upp efter era önskemål. I vardera tält finns en dubbelsäng & 2 enkelsängar. (Det går rent tekniskt att boka Sandstranden för t.ex. 2 vuxna också, men priset är då fortfarande baserat på 4 vuxna eftersom ni bokar 2 tält, så det är inget vi rekommenderar!) 

 

 

Vänligen läs våra bokningsvillkor, innan eventuell bokning!
För att se tillgängliga datum för bokning, klicka på ”visa tillgänglighet”, längst ned här nedan, grönt betyder ledigt, rött betyder bokat!