Svartsö Logis 7:e (!) säsong är snart här, och precis som vanligt kommer vi zippa upp tältduken för våra första gäster i början av maj. Vi får många frågor om bokning, och så här ligger det till: 

Bokningen för säsong 2020 är nu öppen. All bokning kommer framöver ske online direkt här på hemsidan, vi kan tyvärr p.g.a. överbelastning inte längre ta emot bokningar per mail (presentkort undantaget). Våra två singeltält ”Trädkojan” & ”Mittentältet” blev fullbokade samma morgon som bokningen öppnade, men avbokningar dyker upp och annonseras då allra först på vårt instagram, så se till att följa oss om du är intresserad! Vi har ingen kölista för avbokade tält. 

Om ni är 4 vuxna eller fler så finns fortfarande några datum att boka i vårt nya partält ”Sandstranden”, läs mer om det nedan! 

Bokningen hittar du här nedan! 

presentkort

Har du ett presentkort som gäller 2020? Skicka ett mail till svartsologi@gmail.com så kan vi hjälpa dig att boka in ditt datum.

Vi säljer inte fler presentkort framåt just nu, vi har alltid en kvot som vi erbjuder som presentkort och när den är slut så stoppar vi presentkortförsäljningen, då vi haft väldigt stor efterfrågan. Så just nu har vi en paus i presentkortsförsäljningen helt enkelt. Endast redan utfärdade presentkort gäller!


bokning:

Du kan välja vilket/vilka av tälten du vill boka, läs gärna mer utförligt om de olika tälten här. Kortfattat:

-Trädkojan har upp till 4 bäddar och kan bokas för 1-4 personer.

-Mittentältet har upp till 4 bäddar och kan bokas för 1-4 personer

-Sandstranden är vårt nya boende för större sällskap på 4 vuxna och uppåt: Sandstranden benämns som ett tält i bokningen, men består i själva verket av 2 tält som ”hör ihop” och står intill varandra, lite som en strandbungalow med 2 rum! Här är trädäcken förbundna med varandra och Sandstranden bokas för minst 4 vuxna, och när man bokar Sandstranden så bokar man automatiskt båda tälten. Det går alltså inte att boka endast ett av ”rummen”, eftersom det andra då kommer stå tomt p.g.a. närheten. I varje ”rum/tält” finns (precis som i Trädkojan & Mittentältet) en separerbar dubbelsäng och 2 enkelsängar, så maximalt 8 bäddar går att boka här. Skriv gärna som notis i bokningen om ni vill fördela er på något särskilt sätt så bäddar vi upp efter era önskemål! (Det går att boka Sandstranden för 1-3 vuxna också, men priset är då fortfarande baserat på 4 vuxna, så det är inget vi rekommenderar!) 

 

För att se aktuella tillgängliga datum för bokning, klicka på ”visa tillgänglighet i kalenderöversikt”, längst ned här nedan, grönt betyder ledigt!