Säsong 2020 är avslutad, tälten vilar nu till nästa säsong, som startar i början av maj!

Bokningen för 2021 kommer öppna måndag 1 februari, och innan dess går det inte att varken boka eller hålla datum.
 
All vår bokning sker online här på hemsidan (här nedan), vi kan p.g.a. överbelastning inte ta emot bokningar via mail.
 
Vår säsong startar i början av maj och vi har öppet t.o.m. sista helgen september, början och slutet av säsongen kör vi helgöppet. Exakta öppettider för 2021 är inte spikade ännu men kommer uppdateras på hemsidan när det närmar sig, och såklart synas i kalenderöversikten när bokningen öppnat! 
 
Följ oss också gärna på instagram! Där lägger vi också upp alla nyheter och håller er uppdaterade med det senaste: @svartsologi

 

presentkort

Vi säljer inte fler presentkort framåt just nu, vi har alltid en kvot som vi erbjuder som presentkort och när den är slut så stoppar vi presentkortförsäljningen, då vi haft väldigt stor efterfrågan. Endast redan utfärdade presentkort gäller! 


bokning:

Du kan välja vilket/vilka av tälten du vill boka, läs gärna mer utförligt om de olika tälten samt priser i övriga flikar här på hemsidan innan du bokar. Kortfattat:

-Skogsgläntan-har 2 bäddar (1 dubbelsäng) och kan bara bokas för 2 personer. (Obs att det inte finns extrasängar här, du kan inte boka egen säng till barn.)

-Trädkojan-har upp till 4 bäddar (1 dubbelsäng & 2 enkelsängar) och kan bokas för 1-4 personer.

-Mittentältet-har upp till 4 bäddar (1 dubbelsäng & 2 enkelsängar) och kan bokas för 1-4 personer.

-Sandstranden- vår nya strandbungalow med två rum, har upp till 8 bäddar och kan bokas för minst 4 vuxna, 2 i vardera tältSandstranden benämns som ett tält, men består i själva verket av två större tält på varsitt trädäck precis intill varandra. När du bokar Sandstranden så bokar du automatiskt båda tälten. Skriv gärna som notis i bokningen om ni vill fördela er på något särskilt sätt så bäddar vi upp efter era önskemål! (Det går att boka Sandstranden för 1-3 vuxna också, men priset är då fortfarande baserat på 4 vuxna, så det är inget vi rekommenderar!) 

 

 

Vänligen läs våra bokningsvillkor, innan eventuell bokning!
För att se tillgängliga datum för bokning, klicka på ”visa tillgänglighet”, längst ned här nedan, grönt betyder ledigt!