Säsong 2020 är fullbokad! 

Men ibland rör det på sig och vi lägger upp info om eventuella avbokningar allra först på vårt instagram, så se till att följa oss där för att inte missa något. Alla avbokningar som läggs upp igen, bokas direkt här på hemsidan, vi tar inte emot bokningsförfrågningar per mail.  Vi har ingen kölista för avbokade tält, det är först till kvarn som gäller (det lönar sig alltså inte att maila och fråga om kölista.) Alla eventuella avbokningar ser du här på hemsidan genom att scrolla ner till bokningsrutan här nedanför, och klicka på ”visa tillgänglighet”, grönt betyder ledigt, rött betyder bokat.

Med hänsyn till coronaviruset ber vi er också att läsa våra bokningsvillkor, innan eventuell bokning!

(Det går inte att boka ännu för säsong 2021, den bokningen öppnar här på hemsidan i februari 2021.)


bokning:

Du kan välja vilket/vilka av tälten du vill boka, läs gärna mer utförligt om de olika tälten samt priser i övriga flikar här på hemsidan innan du bokar. Kortfattat:

-Skogsgläntan-har 2 bäddar (1 dubbelsäng) och kan bara bokas för 2 personer. (Obs att det inte finns extrasängar här, du kan inte boka egen säng till barn.)

-Trädkojan-har upp till 4 bäddar (1 dubbelsäng & 2 enkelsängar) och kan bokas för 1-4 personer.

-Mittentältet-har upp till 4 bäddar (1 dubbelsäng & 2 enkelsängar) och kan bokas för 1-4 personer.

-Sandstranden- vår nya strandbungalow med två rum, har upp till 8 bäddar och kan bokas för minst 4 vuxna, 2 i vardera tältSandstranden benämns som ett tält, men består i själva verket av två större tält på varsitt trädäck precis intill varandra. När du bokar Sandstranden så bokar du automatiskt båda tälten. Skriv gärna som notis i bokningen om ni vill fördela er på något särskilt sätt så bäddar vi upp efter era önskemål! (Det går att boka Sandstranden för 1-3 vuxna också, men priset är då fortfarande baserat på 4 vuxna, så det är inget vi rekommenderar!) 

 

 

För att se aktuella tillgängliga datum för bokning, klicka på ”visa tillgänglighet”, längst ned här nedan, grönt betyder ledigt!

presentkort

Vi säljer inte fler presentkort framåt just nu, vi har alltid en kvot som vi erbjuder som presentkort och när den är slut så stoppar vi presentkortförsäljningen, då vi haft väldigt stor efterfrågan. Endast redan utfärdade presentkort gäller!