Bokning 2023

Säsong 2023 går att boka här på hemsidan fr.o.m. 1 februari, vi öppnar upp bokningen vid midnatt natten mot onsdagen!

Det har med åren blivit så att merparten av säsongen bokas upp redan de första dagarna som bokningen är öppen, så när bokningen väl öppnat rekommenderar vi att inte vänta för länge. Vi skulle självklart vilja kunna ta emot alla som vill komma till oss, men det har blivit en praktisk omöjlighet eftersom intresset är stort och vi samtidigt vill behålla vår logi relativt liten & personlig.

När bokningen öppnat: alla tillgängliga datum ser du i bokningskalendern genom att klicka på ”visa tillgänglighet” i bokningsrutan allra längst ned på den här sidan, grönt betyder ledigt, grått betyder bokat. All bokning görs online direkt här på hemsidan, vi tar inte emot bokningar eller väntelisteförfrågningar via mail.

När har vi öppet säsong 2023?

2023 har vi öppet enligt följande:

12 maj-10 juni: öppet helger (incheckning fre & lör, sön endast utcheckning) Kristi Himmelsfärdshelgen har vi incheckning även tors 18:e maj & nationaldagshelgen har vi incheckning även sön 4:e & mån 5:e juni. 

14 juni-25 juni: öppet ons-sön (incheckning ons-lör, sön endast utcheckning) 

28 juni-12 aug: öppet varje dag

18 aug-23 sept: öppet helger (incheckning fre & lör, sön endast utcheckning)

Hur gör jag om det redan blivit fullbokat efter 1 feb, har ni någon väntelista?

Nej, det har vi inte, vi har ingen möjlighet att administrera väntelistor vare sig för hela säsongen eller för specifika datum. Men det kommer alltid avbokningar under säsongens gång, ibland i god tid, och ibland med kort varsel. I bokningskalendern nedan ser du alltid i realtid alla tillgängliga datum, även de som eventuellt läggs upp för bokning igen efter avbokning.  Alla avbokningar är först till kvarn!

Presentkort?

Vi säljer inte längre presentkort.


bokning:

För att se dagsaktuella tillgängliga datum: klicka på ”visa tillgänglighet”, längst ned i bokningsrutan nedan. Grönt betyder ledigt, grått betyder bokat.

 

På Svartsö Logi bor du med helpension! Logi hos oss inkluderar:

-5-rätters middag på Svartsö Krog 

-Övernattning i tältet med nybäddad säng & badhandduk 

-Vår välfyllda frukostkorg levererad till tältet på morgonen

Pris per person & natt är 2500-2600kr, beroende på när på säsongen du bokar.

Läs om våra olika tält här. Vänligen läs också våra bokningsvillkor innan eventuell bokning!