BOKNING 2019

Bokningen för säsongen 2019 öppnades 25/2 och vi fick i år rekordsnabbt fullbokat, redan samma dag. Statusen för hela säsong 2019 är alltså just nu fullbokad. Du kan alltid se en översikt på lediga datum genom att klicka på ”Visa tillgänglighet i kalenderöversikt” allra längst ned på den här sidan. Är allt markerat rött, så är det fortfarande fullbokat för tillfället.

Om det släpps nya datum/avbokningar så får du reda på det först genom att följa oss på instagram: @svartsologi. Så se till att följa oss om du är intresserad!

All bokning sker online direkt här nedan på hemsidan, vi tar inte längre emot bokningar per mail.

Fullständiga priser och avbokningsvillkor hittar du här!

Årets säsong på Svartsö Logi drar igång första helgen i maj (närmare bestämt fredag 3 maj) och avslutas sista helgen i september (närmare bestämt sön 29 sept). 

presentkort?

Har du ett presentkort som gäller 2019? Presentkortsbokningen är alltid öppen, du bokar enligt anvisningarna på presentkortet, alternativt kontakta oss per mail svartsologi@gmail.com så kan vi hjälpa dig. Vi säljer inte fler presentkort för 2019 just nu, så det går inte att genom att köpa presentkort få förtur till bokning. Endast redan utfärdade presentkort gäller!

Vi säljer inga presentkort för 2020 just nu.


Du kan vid bokning välja vilket, eller vilka, av våra tre tält du vill bo i, läs mer om de olika tälten här. Hundar är välkomna i vårt tält ”Trädkojan”.
För att se aktuella tillgängliga datum för bokning, klicka på ”visa tillgänglighet i kalenderöversikt”, längst ned här nedan!

bokning: