BOKNING 2020

Årets tältsäsong är nu avslutad och Svartsö Logi öppnar upp igen i maj 2020. Vi får många frågor om hur man bokar för nästa år, och så här ligger det till: 

Bokningen för säsong 2020 kommer att öppna först efter årsskiftet, exakt datum är inte spikat ännu, men mer info kommer så fort vi vet själva!

All bokning kommer framöver ske online direkt här på hemsidan, vi kan tyvärr p.g.a. överbelastning inte längre ta emot bokningar per mail.

presentkort

Har du ett presentkort som gäller 2020? Presentkortsbokningen är alltid öppen, och du bokar med fördel innan den vanliga bokningen öppnar. Skicka ett mail till svartsologi@gmail.com så kan vi hjälpa dig att boka in ditt datum.

Vi säljer inte fler presentkort för 2020, så det går inte att genom att köpa presentkort nu få förtur till bokning. Endast redan utfärdade presentkort gäller!


Du kan vid bokning välja vilket, eller vilka, av våra tre tält du vill bo i, läs mer om de olika tälten här. Hundar är välkomna i vårt tält ”Trädkojan”.
För att se aktuella tillgängliga datum för bokning, klicka på ”visa tillgänglighet i kalenderöversikt”, längst ned här nedan!

bokning: