Det börjar dra ihop sig nu, Svartsö Logis 7:e(!) säsong är snart här, och precis som vanligt kommer vi zippa upp tältduken för våra första gäster i början av maj. Vi får många frågor om hur man bokar, och så här ligger det till: 

Bokningen för säsong 2020 kommer att öppnas 25/2, alltså tisdag 25 februari. All bokning kommer framöver ske online direkt här på hemsidan, vi kan tyvärr p.g.a. överbelastning inte längre ta emot bokningar per mail (presentkort undantaget). Ännu fler nyheter om 2020 kommer inom kort, hoppas vi ses!

presentkort

Har du ett presentkort som gäller 2020? Presentkortsbokningen är alltid öppen, och du bokar med fördel innan den vanliga bokningen öppnar. Skicka ett mail till svartsologi@gmail.com så kan vi hjälpa dig att boka in ditt datum.

Vi säljer inte fler presentkort framåt just nu, vi har alltid en kvot som vi erbjuder som presentkort och när den är slut så stoppar vi presentkortförsäljningen, då vi haft väldigt stor efterfrågan. Så just nu har vi en paus i presentkortsförsäljningen helt enkelt. Endast redan utfärdade presentkort gäller!


Du kan välja vilket/vilka av tälten du vill boka, läs mer om de olika tälten här
För att se aktuella tillgängliga datum för bokning, klicka på ”visa tillgänglighet i kalenderöversikt”, längst ned här nedan!

bokning: