På Svartsö Logi bor du alltid med helpension! Våra priser inkluderar:

-Femrätters middag på Svartsö Krog 

-En natt i tältet, med bäddad säng & badhandduk

-Vår välfyllda frukostkorg levererad utanför tältet på morgonen

 

Priser 2023

Kommer snart!

Betalning

Betalning sker vid bokning, när du bokar online så anger du ett kredit/bankkort från vilket hela kostnaden för bokningen kommer dras inom ett par dagar från bokningstillfället. Vi går alltid igenom alla bokningar manuellt, och ser till att allt blivit rätt innan pengar dras från kortet. (Vi tillämpar säkra kortbetalningar via Stripe.) 

Avbokningsvillkor:

Vid alla avbokningar, oavsett tidpunkt, tillämpar vi en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde.

Då vi är en liten logiverksamhet med relativt svårgängligt läge, så är vi känsliga för sena avbokningar. Följande avbokningsregler gäller säsongen 2022:

-Avbokning fram till 14 dagar innan ankomst: Fri avbokning och återbetalning av redan betalt belopp, (minus en avbokningsavgift på .) Återbetalning sker till det kort som använts när betalningen gjordes.

-Avbokning närmare än 14 dagar innan ankomst: Återbetalas endast (minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde) om vi först kan hitta en ny bokning som fyller upp det aktuella datumet. Enligt vår erfarenhet så går det oftast, men skulle det av någon anledning inte gå, t.ex p.g.a. väder eller för kort varsel, så görs ingen återbetalning.

Vi rekommenderar därför att du som extra säkerhet har en reseförsäkring som täcker eventuella sena avbokningar, om något oförutsett skulle inträffa nära inpå din bokade logi.

Avbokning p.g.a. sjukdom eller olycka? Behöver du boka av p.g.a. allvarlig sjukdom eller olycka, så gäller fri avbokning (minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde) oavsett när avbokningen görs, mot uppvisande av läkarintyg. (Covid-19/förkylningssymtom/feber innefattas ej som allvarlig sjukdom. Vi kommer göra vårt bästa att fylla sena avbokningar p.g.a. förkylningssymtom med nya gäster, men vid avbokning senare än 14 dagar innan ankomst kan vi inte garantera återbetalning. Som sagt rekommenderar vi att du har en extra reseförsäkring med avbokningsskydd för att vara på säkra sidan.)

Byta datum? Går bra fram till 14 dagar innan ankomst, under förutsättning att lediga datum finns. Närmare än så gäller samma regler som vid avbokning.

Ändra antal i befintlig bokning? Om antal vuxna i ett bokat tält behöver minskas så återbetalar vi den avbokade personen helt, under förutsättning att minst 2 bokade vuxna finns kvar i bokningen/tältet (i Sandstranden minst 4 vuxna). Det går också bra att i efterhand lägga till personer i en befintlig bokning, under förutsättning att det finns sängplats i tältet ni bokat.

Dåligt väder? Vi återbetalar inte bokad logi p.g.a. dåligt väder/regn, tälten tål både regn och blåst. Vid extremare prognoser, t.ex. extrem kyla eller stormvarningar så erbjuder vi alltid att flytta sin bokning till ledigt datum alt nästa års säsong. Kontakta oss om ni är oroliga för vädret, så gör vi alltid en bedömning utifrån vad den aktuella prognosen säger! Enligt vår erfarenhet blir vädret ofta bättre än vad prognosen säger.