Priser vuxna 2022:

På Svartsö Logi bor du alltid med helpension! Därför är våra priser per person, och inte per tält. Priset för login är 2250 kr/person & natt och inkluderar:

-5-rätters middag på Svartsö Krog

-Övernattning i tältet med bäddad säng & badhandduk

-Vår välfyllda frukostkorg levererad till tältet på morgonen

Det är ingen prisskillnad mellan de olika tälten, du bokar det tält som passar bäst utifrån era önskemål och hur många ni är, läs mer om våra tält och hur många som ryms i dem här. Vill du boka ett enkelrumstält för en vuxen är priset per natt 4000 kr och inkluderar samma som ovan.

Boka med barn?

Även barn är välkomna på Svartsö Logi. Vi tror att man som vuxen njuter till fullo av det vi har att erbjuda i första hand när man har barnvakt, eller med lite större barn, men ni avgör själva! Bra att veta innan du bokar med barn:

-Svartsö Krog har ingen särskild barnmeny, men alla rätter på den vanliga á la cartemenyn kan om man vill serveras i mindre storlek. Middag till barn ingår aldrig i barnpriserna, det beställer ni och betalar på plats på Svartsö Krog. 

-Läs om våra olika tält och hur många bäddar som finns i dem innan du bokar! Det skiljer sig nämligen från tält till tält, och antal sängar som står i beskrivningen av tälten är de som finns. Vi har inga extrasängar utöver de enkelsängar som finns i vissa av tälten. 

Priser barn 2022:

(Max ålder för att boka till barnpris är 14 år, 15 år och uppåt bokas som vuxen.)

-Barn i egen bäddad säng, frukost & badhandduk ingår: 750 kr/barn. Middag ingår ej, den beställs & betalas på plats på Svartsö Krog.

-Barn som delar säng med betalande vuxen, frukost & badhandduk ingår: 250 kr/barn. Middag ingår ej, den beställs & betalas på plats på Svartsö Krog.

-Bebisar och mindre barn som delar säng med betalande vuxen och inte behöver egen frukost & badhandduk, bor gratis. Vi har inga spjälsängar, man tar själv med lämplig sovplats till sin bebis.

Betalning

Betalning sker vid bokning, när du bokar online så anger du ett kredit/bankkort från vilket hela kostnaden för bokningen kommer dras inom ett par dagar från bokningstillfället. Vi går alltid igenom alla bokningar manuellt, och ser till att allt blivit rätt innan pengar dras från kortet. (Vi tillämpar säkra kortbetalningar via Stripe.) 

Avbokningsvillkor:

Vid alla avbokningar, oavsett tidpunkt, tillämpar vi en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde.

Då vi är en liten logiverksamhet med relativt svårgängligt läge, så är vi känsliga för sena avbokningar. Följande avbokningsregler gäller säsongen 2022:

-Avbokning fram till 14 dagar innan ankomst: Fri avbokning och återbetalning av redan betalt belopp, (minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde.) Återbetalning sker till det kort som använts när betalningen gjordes.

-Avbokning närmare än 14 dagar innan ankomst: Återbetalas endast (minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde) om vi först kan hitta en ny bokning som fyller upp det aktuella datumet. Enligt vår erfarenhet så går det oftast, men skulle det av någon anledning inte gå, t.ex p.g.a. väder eller för kort varsel, så görs ingen återbetalning.

Vi rekommenderar därför att du som extra säkerhet har en reseförsäkring som täcker eventuella sena avbokningar, om något oförutsett skulle inträffa nära inpå din bokade logi.

Avbokning p.g.a. sjukdom eller olycka? Behöver du boka av p.g.a. allvarlig sjukdom eller olycka, så gäller fri avbokning (minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde) oavsett när avbokningen görs, mot uppvisande av läkarintyg. (Obs-Covid-19/förkylningssymtom/feber innefattas ej som allvarlig sjukdom. Vi kommer göra vårt bästa att fylla sena avbokningar p.g.a. förkylningssymtom med nya gäster, men vid avbokning senare än 14 dagar innan ankomst kan vi inte garantera återbetalning. Som sagt rekommenderar vi att du har en extra reseförsäkring med avbokningsskydd för att vara på säkra sidan.)

Byta datum? Om du skulle behöva byta datum på din bokning, så hjälper vi såklart till med detta under förutsättning att lediga datum finns. Vi behöver veta senast 14 dagar innan om du vill byta datum på din bokade logi, närmare än så gäller samma regler som vid avbokning.

Ändra antal i befintlig bokning? Om antal vuxna i ett bokat tält behöver minskas så återbetalar vi den avbokade personen helt, under förutsättning att minst 2 bokade vuxna finns kvar i bokningen/tältet (i Sandstranden minst 4 vuxna). Det går också när som helst att i efterhand lägga till personer i en befintlig bokning, under förutsättning att det finns sängplats i tältet ni bokat.

Dåligt väder? Vi återbetalar inte bokad logi p.g.a. vanligt dåligt väder/regn, då tälten tål både regn och blåst. Vid extremare prognoser, t.ex. extrem kyla eller stormvarningar så erbjuder vi alltid byte av datum (om lediga finns), alt. att flytta sin bokning till nästa säsong. Kontakta oss om ni är oroliga för vädret, så gör vi alltid en bedömning utifrån vad den aktuella prognosen säger!