Priser 2018

Dubbelrumstält för 2 vuxna: 4000 kr/natt. (Dubbelsäng, meddela om ni önskar enkelsängar)

Sover man 3 eller 4 vuxna i samma tält: 1750 kr /person & natt. (Dubbelsäng & 1-2 enkelsängar, alt. 3-4 enkelsängar)

På Svartsö Logi bor du med helpension, en middag som avnjuts på Svartsö Krog och en välfylld frukostkorg som serveras direkt vid tältet ingår alltid i övernattningen! Vi hyr inte ut endast tält.

I logipriserna för vuxna ingår:

-4-rätters middag på Svartsö Krog

-Övernattning i tältet med bäddad säng & badhandduk

-En välfylld frukostkorg som levereras direkt till tältet på morgonen

Barnpriser

Våra priser för barn är inte åldersbundna, men max ålder för att boka till barnpris är 17 år. Middag är inte inkluderad i priserna för barn, den beställs enligt önskemål & betalas på plats på Svartsö Krog.

-Bebisar bor såklart alltid gratis! Dock har vi inga spjäl/babysängar, man tar själv med lämplig sovanordning för sin bebis.

-Även större barn kan också alltid kostnadsfritt dela säng med betalande vuxen (obs att det då inte ingår eget täcke/kudde). Vi bjuder på barnfrukost & handduk till barn som delar säng med vuxen. 

-Vill man ta med sig barn som sover i egen bäddad säng kostar det 500 kr/barn, i priset ingår egen bäddad säng, barnfrukost & badhandduk. Max 2 barn i egen säng per tält, om man är 2 vuxna i ett dubbelrumstält. 

(prisexempel: 2 vuxna i dubbelrumstält 4000 kr + 1 barn i egen bäddad säng 500 kr = totalt 4500 kr)

-Barn som vill ha det ”vanliga” logipaketet för vuxna med 4-rätters middag & frukost, bokas som vuxen, se priserna överst!

(Alla våra sängar är 80 cm breda riktiga resårsängar, i dubbelrumstält sammanställda till dubbelsäng med 160 cm bredd. Alla 3 tält är grundmöblerade med 1 sammanställd dubbelsäng samt 2 enkelsängar, som vid behov bäddas upp. Max antal bäddar per tält är 4.)

In & utcheckning

Incheckning i Svartsö Logis receptionshörna inne på Svartsö Krog från kl 14.30.
Utcheckning från tältet senast kl 11.30.

Betalning, avbokning & ombokning

När du bokar hos oss får du i samband med din bokning en faktura per mail, med betalningstid 10 dagar. Vid obetald faktura bokas övernattningen av. Bokar man kort innan sitt besök sker betalning på plats när man checkar in, vi tar alla sorters kortbetalningar.

Vid avbokning med återbetalning gäller följande:

Om avbokning sker minst 28 dagar innan ankomst: Fri avbokning (mot en administrationsavgift på 5% av bokningens värde.)
Om avbokning sker minst 14 dagar innan ankomst: 50 % av inbetalt belopp återbetalas.

Senare än 14 dagar innan ankomst görs ingen återbetalning.

Vid avbokning p.g.a. sjukdom, olycka eller annat allvarligare oförutsett gäller full återbetalning ända fram till ankomstdagen, mot uppvisande av giltigt läkarintyg eller motsvarande.

Vi gör inga undantag från avbokningsreglerna  p.g.a. dåligt väder & regn (eftersom tälten klarar både regn och blåst). Vid prognos om kraftigt oväder när vi bedömer att upplevelsen blir lidande erbjuder vi att omboka till ett senare datum!

Vid ombokning/byte av datum gäller följande:

Vill man ändra datum på sin betalda bokning så går det bra, fram till 14 dagar innan ankomst kan man kostnadsfritt ändra datum på sin bokning, under förutsättning att annat ledigt datum finns. Finns inga lediga datum kvar så kan man skjuta på sin bokning till nästa år. Vill man ändra datum senare än 14 dagar innan ankomst, så går det också bra om vi kan fylla upp originaldatumet med en annan bokning. Kontakta oss så försöker vi lösa det!

Lite praktisk info

På Svartsö Logi finns inte dusch utan här tar man sig ett dopp i havet. Badhandduk, saltvattentvål & -schampo finns i tälten, och det finns fina badmöjligheter nedanför varje tält. Vad gäller packning så glöm inte badkläder, och annars kan man packa det man normalt tar med sig för en övernattning.

När man bor på Svartsö Logi har man fri tillgång till wc på Svartsö Krog under krogens öppettider, som under sommaren är fram till midnatt. Nattetid hänvisar vi till naturen, och på morgonen innan frukost öppnar vi upp på krogen igen. 

Som värmekälla finns element i tälten som ger en jämn värme vid svalare kvällar och nätter. Sängarna är bäddade med tjocka duntäcken och det finns extra filtar. För stämningens skull finns också som vanligt mycket ljus och lyktor!

Vi får (tyvärr) inte servera alkoholhaltiga drycker från Svartsö Krog vid tälten, p.g.a. de svenska reglerna kring serveringstillstånd, men man är välkommen att ta med egen dryck om man så önskar. Vi hjälper gärna till att kyla flaskor och ni kan låna ishink & vin/champagneglas om ni vill. Dricksvatten finns i tältet!

I Svartsö Lanthandel, som ligger vid Ahlsviks brygga där ni kliver av båten, ca 200 m från krogen och tälten, finns cyklar att hyra och man kan ta sig runt på hela ön på fina grusvägar. Om ni vill hyra cykel, boka gärna i förväg via lanthandeln! Lanthandeln är också en välsorterad butik om ni vill proviantera. Se http://www.yourvismawebsite.com/svartso-lanthandel-ab för uppdaterade öppettider & bokning av cyklar.

Gillar man att basta så kan vi varmt rekommendera ett besök på Abborrvass Bad, en mycket trevlig bastu för uthyrning ca 4 km från Svartsö Logi. Man kan med fördel ta en cykeltur till bastun, det går också att promenera om man så önskar! Bastun är vedeldad och ligger precis vid vattnet med egen brygga. Bastun är fristående från oss, se http://abborrvassbad.se/ för mer info och bokning.