Priser 

På Svartsö Logi bor du alltid med helpension, en middag som avnjuts på Svartsö Krog och en välfylld frukostkorg som serveras direkt vid tältet ingår i övernattningen! Vi hyr inte ut endast tält.

Dubbelrumstält för 2 vuxna: 4000 kr/natt. (Dubbelsäng 160 cm, meddela om ni önskar enkelsängar)

Sover man 3 eller 4 vuxna i samma tält: 1750 kr /person & natt. (Dubbelsäng 160 cm & 1-2 enkelsängar 80 cm)

I logipriserna för vuxna ingår:

-4-rätters middag på Svartsö Krog

-Övernattning i tältet med bäddad säng & badhandduk

-En välfylld frukostkorg som levereras direkt till tältet på morgonen

Barnpriser

Våra priser för barn är inte åldersbundna, men max ålder för att boka till barnpris är 17 år. Middag är inte inkluderad i priserna för barn, den beställs enligt önskemål & betalas på plats på Svartsö Krog.

-Bebisar bor såklart alltid gratis! Dock har vi inga spjäl/babysängar, man tar själv med lämplig sovanordning för sin bebis.

-Även större barn kan också alltid kostnadsfritt dela säng med betalande vuxen (obs att det då inte ingår eget täcke/kudde). Vi bjuder på barnfrukost & handduk till barn som delar säng med vuxen.

-Vill man ta med sig barn som sover i egen bäddad säng kostar det 500 kr/barn, i priset ingår egen bäddad säng, barnfrukost & badhandduk.

-Barn som vill ha det ”vanliga” logipaketet för vuxna med 4-rätters middag & frukost, bokas som vuxen, se priserna överst!

OBS! Varje tält rymmer 4 sängar, så du kan inte boka fler barnbäddar än vad det finns plats för! (Är ni 2 vuxna så finns således plats för 2 barn i egen säng. Är ni 3 vuxna finns plats för 1 barn i egen säng, o.s.v.)

(I varje tält finns en sammanställd dubbelsäng med 160 cm bredd, samt 2 enkelsängar med 80 cm bredd, som vid behov bäddas upp.)

BOKNINGSvillkor, BETALNING & avbokningsregler

Från 2019 gör du din bokning online direkt här på hemsidan, gå till fliken ”Bokning” så hittar du all info. När du bokar online anger du ett betalkort med vilket bokningen kommer betalas. Vid bokningstillfället dras en kostnad på 5% av bokningens värde, och resterande 95% dras 4 veckor innan ditt ankomstdatum.  

Om du bokat men ångrat dig och vill få pengarna tillbaka:

Innan fullständig betalning gjorts (du har endast betalat 5% av bokningen): Ändrar du dig och vill du helt avboka tidigare än 4 veckor innan ankomst, så återbetalas inte de redan betalda 5%.

Efter att full betalning gjorts (du har betalat hela bokningen): Om du ångrar dig och vill helt avboka senare än 4 veckor innan ankomst, dvs när full betalning redan är genomförd, så går det bra om vi kan fylla upp datumet med en ny bokning. 5% av bokningens värde återbetalas dock inte, oavsett när du bokar av.   

Om du behöver boka av p.g.a. sjukdom eller olycka:

Behöver du boka av p.g.a. sjukdom, olycka, eller annan allvarlig händelse: 95% av bokningens värde återbetalas, oavsett när du bokar av. Gäller vid uppvisande av läkarintyg eller motsvarande som kan styrka anledningen.

Vi gör inga undantag från avbokningsreglerna  p.g.a. ”vanligt” dåligt väder/regn (eftersom tälten klarar både regn och blåst). MEN vid prognos om kraftigt oväder när vi bedömer att upplevelsen blir för lidande erbjuder vi alltid att skjuta på besöket till ett senare datum!

Om du vill ändra datum eller skjuta på din bokning:

Vi försöker alltid att hjälpa till så långt det går om du vill byta datum på din bokning, under förutsättning att annat ledigt datum finns. Fram till 14 dagar innan ankomst hjälper vi dig gärna att byta datum, och finns inga lediga datum kvar så kan man få skjuta på sin bokning till nästa år och boka in ett datum nästa säsong. Vill man ändra sitt datum senare än 14 dagar innan ankomst, så går det bra om vi kan fylla upp originaldatumet med en annan bokning. Kontakta oss så försöker vi lösa det!

Annat praktiskt

Incheckning från kl 14.30

Utcheckning från tältet kl 11.30

På Svartsö Logi finns inte dusch utan här tar man sig ett dopp i havet. Badhandduk, saltvattentvål & -schampo finns i tälten, och det finns fina badmöjligheter nedanför varje tält. Vad gäller packning så glöm inte badkläder, och annars kan man packa det man normalt tar med sig för en övernattning.

När man bor på Svartsö Logi har man fri tillgång till wc på Svartsö Krog under krogens öppettider, som under sommaren är fram till midnatt. Nattetid hänvisar vi till naturen, och på morgonen innan frukost öppnar vi upp på krogen igen. 

Som värmekälla finns element i tälten som ger en jämn värme vid svalare kvällar och nätter. Sängarna är bäddade med tjocka duntäcken och det finns extra filtar. För stämningens skull finns också som vanligt mycket ljus och lyktor!

Vi får (tyvärr) inte servera alkoholhaltiga drycker från Svartsö Krog vid tälten, p.g.a. de svenska reglerna kring serveringstillstånd, men man är välkommen att ta med egen dryck om man så önskar. Vi hjälper gärna till att kyla flaskor och ni kan låna ishink & vin/champagneglas om ni vill. Dricksvatten finns i tältet!

I Svartsö Lanthandel, som ligger vid Ahlsviks brygga där ni kliver av båten, ca 200 m från krogen och tälten, finns cyklar att hyra och man kan ta sig runt på hela ön på fina grusvägar. Om ni vill hyra cykel, boka gärna i förväg via lanthandeln! Lanthandeln är också en välsorterad butik om ni vill proviantera. Se http://www.yourvismawebsite.com/svartso-lanthandel-ab för uppdaterade öppettider & bokning av cyklar.

Gillar man att basta så kan vi varmt rekommendera ett besök på Abborrvass Bad, en mycket trevlig bastu för uthyrning ca 4 km från Svartsö Logi. Man kan med fördel ta en cykeltur till bastun, det går också att promenera om man så önskar! Bastun är vedeldad och ligger precis vid vattnet med egen brygga. Bastun är fristående från oss, se http://abborrvassbad.se/ för mer info och bokning.