På Svartsö Logi bor du alltid med helpension – i din logi ingår en härlig femrätters middag som avnjuts på restaurangen Svartsö Krog precis intill tälten, övernattningen i tältet med bäddade sängar och badhandduk, samt en välfylld frukostkorg full med godsaker som levereras direkt till tältet på morgonen!

Tälten är möblerade med en dubbelsäng, samt två enkelsängar som vid behov bäddas upp. Det finns alltså maximalt 4 bäddar per tält.

Priser vuxna:

Ett dubbelrumstält för 2 vuxna kostar 4500 kr/natt.

Sover ni 3-4 vuxna i tältet är priset 2250 kr/person & natt.

I samtliga vuxenpriser inkluderas: 

-5 rätters middag på Svartsö Krog

-Övernattning i tältet med bäddad säng och badhandduk

-Vår välfyllda frukostkorg serverad direkt vid tältet

Är man ensam vuxen och vill boka ”enkelrumstält” så kostar det 4000 kr för en person inklusive samma som ovan.

(Obs-Det finns möjlighet till max 4 bäddar i varje tält, fördelat på 1 dubbelsäng och 2 enkelsängar. Bokar du dubbelrumstält, alltså för 2 vuxna, bäddas endast dubbelsängen upp, bokar du för 3 personer bäddas också en av enkelsängarna upp, och bokar du för 4 så bäddas alla sängarna upp. Alla 4 bäddar är bekväma resårsängar. Bokar du för 2-4 p och vill ha enkelsängar, skriv det i din bokning så fixar vi det.)

Priser barn:

Även barn är såklart välkomna på Svartsö Logi! Vi tror (enligt egen erfarenhet) att man som vuxen njuter till fullo av det vi har att erbjuda i första hand när man har barnvakt, och i annat fall när barnen antingen är bebisar eller lite äldre, men självklart avgör ni bäst själva och alla är välkomna. (Värt att notera är att Svartsö Krog från 2020 inte kommer ha någon särskild barnmeny, men att alla rätter på á la cartemenyn kan anpassas och serveras i halv storlek. Menyn skiftar ständigt, och finns under säsong att se på svartsokrog.se)

För medföljande barn gäller följande:

-Bebisar bor gratis, om de ej behöver egen säng och mat! Vi har inga babysängar, man tar själv med lämplig sovplats till sin bebis.

-Mindre barn som delar säng (dubbelsängen är 160 cm, enkelsängarna 80 cm) med betalande vuxna, bor också gratis. Handduk & frukost bjuder vi på, men ingen annan mat ingår, eventuell middag beställs på plats och betalas direkt på Svartsö Krog.

-Barn i egen bäddad säng kostar 750 kr per barn och då ingår för barnet egen bäddad säng, handduk & frukost. Middag beställs och betalas på plats på Svartsö Krog. (Max ålder för att boka till barnpris är 14 år, från 15 och uppåt gäller vuxenpriser & det som inkluderas där.)

-Barn i egen bäddad säng som äter samma meny som de vuxna (oavsett ålder) betalar fullpris, se priser vuxna.

(OBS! Att max antal bäddar per tält är 4, är ni t.ex. 2 vuxna så finns plats för 2 barn i egen säng, är ni 1 vuxen finns plats för 3 barn i egen säng, osv. Är ni 2 vuxna och fler än 2 barn? Då måste barn nr 3 dela säng, se ovan.)

 

Bokningsvillkor

Betalning

Betalning sker vid bokning, när du bokar online så anger du ett kredit/bankkort från vilket hela kostnaden för din bokade logi kommer dras i samband med bokningen. (Vi tillämpar säkra kortbetalningar via Stripe.)

Av/ombokning:

Vid alla avbokningar, oavsett tidpunkt, tillämpar vi en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde.

Då vi är en liten logiverksamhet med relativt svårgängligt läge, så är vi känsliga för sena avbokningar. Följande avbokningsregler gäller från 2020:

Avbokningar fram till 14 dagar innan ankomst: Fri avbokning och återbetalning av redan betalt belopp, (minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde.) Återbetalning sker till det kort som använts när betalningen gjordes.

-Avbokningar närmare än 14 dagar innan ankomst: Återbetalas endast (minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde) om vi först kan hitta en ny bokning som fyller upp det aktuella datumet. Enligt vår erfarenhet så går det oftast, men skulle det av någon anledning inte gå, t.ex p.g.a. väder eller för kort varsel, så görs ingen återbetalning.

Vi rekommenderar därför att du som extra säkerhet har en reseförsäkring som täcker eventuella sena avbokningar, om något oförutsett skulle inträffa nära inpå din bokade logi.

Behöver du boka av p.g.a. allvarlig sjukdom eller olycka, så gäller fri avbokning (minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde) oavsett när avbokningen görs, mot uppvisande av läkarintyg.

Vi återbetalar inte bokad logi p.g.a. ”vanligt” dåligt väder/regn, då tälten tål både regn och blåst. Vid extremare prognoser, t.ex. kyla eller stormvarningar så erbjuder vi alltid byte av datum (om lediga finns), alt. att flytta sin bokning till nästa säsong. Kontakta oss om ni är oroliga för vädret, så gör vi alltid en bedömning utifrån vad den aktuella prognosen säger!

Om du skulle behöva byta datum på din bokning, så hjälper vi såklart till med detta under förutsättning att lediga datum finns. Vi behöver veta senast 14 dagar innan om du vill byta datum på din bokade logi.

Om antal vuxna i ett bokat tält minskas (4 till 3, alt 3 till 2) så återbetalar vi den avbokade personen om det meddelas senast kl 10.00 dagen innan ankomst, och under förutsättning att minst 2 bokade vuxna finns kvar i tältet.