Priser:

På Svartsö Logi bor du med helpension! En 5-rätters middag på Svartsö Krog & en välfylld frukostkorg levererad direkt till tältet på morgonen ingår alltid i login och priset för vuxna. Därför är våra priser beräknade per person, och inte per tält.

Priset för en natt är 2250 kr/person och inkluderar:

-5-rätters middag på Svartsö Krog

-Övernattning i canvastältet med bäddad säng & badhandduk

-Vår frukostkorg serverad direkt vid tältet

(Enkelrumstält, för en vuxen, kostar 4000 kr inklusive samma som ovan.)

Boka med barn?

Även barn är såklart välkomna på Svartsö Logi. Vi tror egentligen (enligt egen erfarenhet, vi har själva provat alla varianter) att man som vuxen njuter till fullo av det vi har att erbjuda i första hand när man har barnvakt, eller med lite större barn, men självklart avgör ni bäst själva och alla är välkomna! Bra att tänka på innan du bokar med familjen:

-Svartsö Krog har inte någon särskild barnmeny, men alla rätter på á la cartemenyn kan serveras i halv storlek.

-Läs om våra olika tält och hur många bäddar som finns i dem innan du bokar! Vi har inga extrasängar, det antal sängar som står i beskrivningen av tälten, är de som finns. (Är ni t.ex. 2 vuxna + 3 barn och vill boka Trädkojan, så finns endast plats för 2 barn i egen säng, barn nr 3 måste dela.)

-Max ålder att boka för barnpris är 14 år, från 15 och uppåt gäller ordinarie pris.

Våra barnpriser:

-Barn i egen bäddad säng: 750 kr/barn. Priset inkluderar handduk & frukost, middag beställs & betalas på plats på Svartsö Krog.

-Bebisar och mindre barn som delar säng med betalande vuxna, bor gratis. Vi har inga bebissängar, man tar själv med lämplig sovplats till sin bebis, eller delar säng (dubbelsängen är 160 cm). Är barnet så pass stort att det vill ha egen handduk & frukost, säg till när du checkar in så bjuder vi på det. Ev. middag beställs & betalas på plats på Svartsö Krog.

 

Bokningsvillkor

Betalning

Betalning sker vid bokning, när du bokar online så anger du ett kredit/bankkort från vilket hela kostnaden för din bokade logi kommer dras i samband med bokningen. (Vi tillämpar säkra kortbetalningar via Stripe.)

Av/ombokning:

Vid alla avbokningar, oavsett tidpunkt, tillämpar vi en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde.

Då vi är en liten logiverksamhet med relativt svårgängligt läge, så är vi känsliga för sena avbokningar. Följande avbokningsregler gäller säsong 2021:

Avbokningar fram till 14 dagar innan ankomst: Fri avbokning och återbetalning av redan betalt belopp, (minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde.) Återbetalning sker till det kort som använts när betalningen gjordes.

-Avbokningar närmare än 14 dagar innan ankomst: Återbetalas endast (minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde) om vi först kan hitta en ny bokning som fyller upp det aktuella datumet. Enligt vår erfarenhet så går det oftast, men skulle det av någon anledning inte gå, t.ex p.g.a. väder eller för kort varsel, så görs ingen återbetalning.

Vi rekommenderar därför att du som extra säkerhet har en reseförsäkring som täcker eventuella sena avbokningar, om något oförutsett skulle inträffa nära inpå din bokade logi.

Behöver du boka av p.g.a. allvarlig sjukdom eller olycka, så gäller fri avbokning (minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde) oavsett när avbokningen görs, mot uppvisande av läkarintyg. (Covid-19 update: observera att förkylningssymtom/feber ej innefattas som allvarlig sjukdom. Vi kommer göra vårt bästa att fylla sena avbokningar p.g.a. förkylningssymtom med nya gäster, men vid avbokning senare än 14 dagar innan ankomst kan vi inte garantera återbetalning. Som sagt rekommenderar vi att du har en extra reseförsäkring med avbokningsskydd för att vara på säkra sidan.)

Vi återbetalar inte bokad logi p.g.a. ”vanligt” dåligt väder/regn, då tälten tål både regn och blåst. Vid extremare prognoser, t.ex. kyla eller stormvarningar så erbjuder vi alltid byte av datum (om lediga finns), alt. att flytta sin bokning till nästa säsong. Kontakta oss om ni är oroliga för vädret, så gör vi alltid en bedömning utifrån vad den aktuella prognosen säger!

Om du skulle behöva byta datum på din bokning, så hjälper vi såklart till med detta under förutsättning att lediga datum finns. Vi behöver veta senast 14 dagar innan om du vill byta datum på din bokade logi.

Om antal vuxna i ett bokat tält minskas så återbetalar vi den avbokade personen om det meddelas senast kl 10.00 dagen innan ankomst, och under förutsättning att minst 2 bokade vuxna finns kvar i tältet (i Sandstranden minst 4 vuxna).