Priser 2023

På Svartsö Logi bor du med vårt logipaket – det betyder att följande alltid ingår när du bokar hos oss:

-Femrätters säsongsmiddag på Svartsö Krog 

-Övernattning i tältet med nybäddad säng & badhandduk

-Vår frukostkorg levererad till tältet på morgonen

Eftersom både middag & frukost ingår i din övernattning är våra priser per person, och inte per rum. Pris per person & natt är 2500-2600:-, beroende på när på säsongen du bokar:

Maj & försommar (12 maj-25 juni) 2500 kr/person & natt

Högsommar (28 juni-12 aug) 2600 kr/person & natt

Sensommar & september (18 aug-23 sept) 2500 kr/person & natt

Samtliga tält är möblerade med en skön dubbelsäng, och bokar du för två personer (eller fyra i Sandstrandstälten) så bäddar vi den och gör i ordning tältet som ett dubbelrumstält. Det är ingen prisskillnad mellan de olika tälten, du bokar det tält som passar bäst utifrån dina önskemål och hur många ni är, läs mer om våra tält och hur många som ryms i dem här. Hundar är välkomna hos oss, i Skogsgläntan, Trädkojan & Sandstrandstälten, det kostar inget extra att ta med hund.

Boka med barn?

Vi har inga separata barnpriser, utan erbjuder endast vårt ordinarie logipaket inklusive 5-rätters middag på Svartsö Krog.

Barn är självklart välkomna, men bokas i så fall till ordinarie pris. Vi har tagit bort separata barnpriser eftersom middagen på Svartsö Krog är en så stor del av upplevelsen hos oss, och att njuta av den i lugn och ro har ofta krockat med barnens intressen. Av erfarenhet tror vi att man som vuxen njuter till fullo av det vi erbjuder i första hand när man har barnvakt, alternativt med större barn som uppskattar en god & längre middag!

(Bebisar som kan dela dubbelsängen med sina vuxna är fortsatt välkomna att göra det utan kostnad. Notera att vi inte har spjälsängar el liknande utan man tar själv med lämplig sovlösning till sin bebis. (Alternativet ”Barn som delar säng” kan läggas till en bit in i bokningsprocessen.)

Planerar du en möhippa, svensexa eller fest? Då hänvisar vi med varm hand till andra boenden! I våra tält vill vi erbjuda alla våra gäster möjligheten att koppla av i harmoni med naturen. Av erfarenhet så krockar det med bokningar som har siktet mer inställt på fest. 

Betalning

Betalning sker vid bokning, när du bokar online så anger du ett kredit/bankkort från vilket hela kostnaden för bokningen kommer dras inom ett par dagar från bokningstillfället (Vi tillämpar säkra kortbetalningar via Stripe.) 

Vi går alltid igenom alla bokningar manuellt, och ser till att allt blivit rätt innan pengar dras från kortet. Ser vi att något blivit tokigt så kontaktar vi er alltid innan betalning dras. 

Avbokningsvillkor:

OBS – Vid alla avbokningar, oavsett tidpunkt, tillämpar vi en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde.

Då vi är en liten logiverksamhet med relativt svårgängligt läge, så är vi känsliga för sena avbokningar. Följande avbokningsregler gäller säsongen 2023:

-Avbokning fram till 14 dagar innan ankomst: Fri avbokning och återbetalning av redan betalt belopp (minus avbokningsavgift 10%) Återbetalning sker endast endast till det kort som användes vid bokningstillfället.

-Avbokning närmare än 14 dagar innan ankomst: Återbetalas endast (minus avbokningsavgift 10%) om en ny bokning fyller upp det aktuella datumet. Enligt vår erfarenhet så går det ofta, men ibland är det svårare t.ex p.g.a. väder eller kort varsel. Då görs ingen återbetalning.

Vi rekommenderar därför att du som extra säkerhet har en reseförsäkring som täcker eventuella sena avbokningar, om något oförutsett skulle inträffa nära inpå din bokade logi.

Avbokning p.g.a. allvarlig sjukdom eller olycka? Behöver du boka av p.g.a. allvarlig sjukdom eller olycka, så gäller fri avbokning (minus avbokningsavgift 10%) oavsett tidpunkt, mot uppvisande av läkarintyg. 

Byta datum? Går bra fram till 14 dagar innan ankomst, under förutsättning att lediga datum finns. Närmare än 14 dagar innan ankomst gäller samma regler som vid avbokning. 

Ändra antal i befintlig bokning? Om antal vuxna i ett bokat tält behöver minskas så återbetalar vi den avbokade personen helt, under förutsättning att minst 2 bokade vuxna finns kvar i bokningen/tältet (i Sandstranden minst 4 vuxna). Det går också bra att i efterhand lägga till personer i en befintlig bokning, under förutsättning att det finns fler sängplatser i tältet ni bokat.

Dåligt väder? Vi återbetalar inte bokad logi p.g.a. dåligt väder/regn, vädret tälten tål både regn och blåst. Vid extremare prognoser, t.ex. extrem kyla eller stormvarningar så erbjuder vi alltid att flytta sin bokning till ledigt datum alt nästa års säsong. Kontakta oss om ni är oroliga för vädret, så gör vi alltid en bedömning utifrån vad den aktuella prognosen säger. Enligt vår erfarenhet blir också vädret här ute oftast bättre än prognosen!

Annat praktiskt

Incheck från kl 15.00, utcheck kl 11.30. 

På Svartsö Logi finns inte dusch utan här tar man sig ett dopp i havet! Badhandduk, saltvattentvål & -schampo finns i ditt tält. När man bor på Svartsö Logi har man fri tillgång till wc på Svartsö Krog, även nattetid har ni åtkomst till toaletterna. 

Det finns en elkamin i tälten som ger värme vid svalare kvällar och nätter. Sängarna är bäddade med tjocka duntäcken och det finns extra filtar.

Vi får (tyvärr) inte servera alkoholhaltiga drycker från Svartsö Krog vid tälten, p.g.a. de svenska reglerna för serveringstillstånd, men man är välkommen att ta med egen dryck om man så önskar. Ishink finns att låna om ni vill. En flaska med dricksvatten finns alltid i ert tält!

I Svartsö Lanthandel, som ligger vid Alsviks brygga där ni kliver av båten, ca 200 m från krogen och tälten, finns cyklar att hyra och man kan ta sig runt på hela ön på fina grusvägar. Om ni vill hyra cykel, boka gärna i förväg via lanthandeln! Lanthandeln är också en välsorterad butik om ni vill proviantera. Se Svartsö Lanthandels hemsida för uppdaterade öppettider & info om bokning av cyklar.

Gillar ni att basta så kan vi varmt rekommendera ett besök på Abborrvass Bad, en mycket trevlig bastu för uthyrning ca 4 km från Svartsö Logi. Man kan med fördel ta en cykeltur till bastun, det går också att promenera om man så önskar! Bastun är vedeldad och ligger precis vid vattnet med egen brygga. Bastun är fristående från oss, se http://abborrvassbad.se/ för mer info och bokning.