På Svartsö Logi bor du med vårt logipaket – en bokning hos oss inkluderar alltid:

-5-rätters säsongsmiddag på Svartsö Krog

-Övernattning i tältet med nybäddad säng & badhandduk

-Vår frukostkorg levererad till tältet på morgonen

Eftersom både middag & frukost ingår i din logi är våra priser per person, inte per rum. Pris per person & natt är 2500-2600:-, beroende på när på säsongen du bokar:

Maj & försommar (17 maj-16 juni): 2500 kr/person & natt

Högsommar (19 juni-17 aug): 2600 kr/person & natt

Sensommar & september (21 aug-21 sept) 2500 kr/person & natt

Under maj/försommar 17 maj-16 juni & sensommar/september 21 aug-21 sept, ger vi 10% rabatt på hela bokningen om du bokar 2 eller 3 nätter i rad. Frukostkorg och 5-rättersmiddag på Svartsö Krog (som varieras) ingår då för alla bokade dagar! Rabatten dras automatiskt på alla bokningar 2+ nätter inom ovan perioder.

Samtliga tält är möblerade med en 160 cm dubbelsäng, bokar du för 2 personer (eller 2+2 i Sandstrandstälten) så bäddar vi den och gör i ordning tältet som ett dubbelrumstält. Du bokar det tält som passar bäst utifrån dina önskemål och hur många ni är, läs mer om våra tält och hur många som ryms i dem här. Hundar är välkomna hos oss, i Skogsgläntan, Trädkojan & Sandstranden, vill du ta med hunden kostar det 200 kr. 

Boka med barn?

Vi erbjuder endast vårt ordinarie logipaket inklusive 5-rätters middag på Svartsö Krog. Barn är självklart välkomna, men en bokad bädd inkluderar alltid 5-rätters middag – detta för att middagen på Svartsö Krog är en så stor del av login och vi prioriterar gäster som uppskattar detta. Av erfarenhet tror vi också att man som vuxen njuter till fullo av det vi erbjuder i första hand när man har barnvakt, alternativt med större barn som uppskattar en längre middag! 

(Bebisar som kan dela dubbelsängen med sina vuxna är välkomna att göra det utan kostnad. Notera att vi inte har spjälsängar el liknande.)

Planerar du en möhippa, svensexa eller fest? Då hänvisar vi med varm hand till andra boenden! I våra tält vill vi ge våra gäster möjligheten att koppla av i harmoni med naturen. Av erfarenhet så krockar det med bokningar som har siktet mer inställt på fest. 

 

BOKNINGSVILLKOR

Betalning

Betalning sker vid bokning, när du bokar online så anger du ett kredit/bankkort från vilket hela kostnaden för bokningen kommer dras inom ett par dagar från bokningstillfället (Vi tillämpar säkra kortbetalningar via Stripe.) 

Vi går alltid igenom alla bokningar manuellt, och ser till att allt blivit rätt innan pengar dras från kortet. Ser vi att något blivit tokigt så kontaktar vi er alltid innan betalning dras. 

Avbokning:

Då vi är en liten logi med relativt svårgängligt läge på en ö, så är vi känsliga för sena avbokningar. Följande avbokningsregler gäller säsongen 2024:

Återbetalning sker endast till det kort som användes vid bokningstillfället.

-Avbokning fram till 14 dagar innan ankomst: Fri avbokning och återbetalning av betalt belopp, minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde.

-Avbokning närmare än 14 dagar innan ankomst: Återbetalas endast om en ny bokning fyller upp det aktuella datumet, minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde. Enligt vår erfarenhet så går det ofta att fylla upp avbokningar med en ny bokning, men ibland är det svårare t.ex p.g.a. väder eller mycket kort varsel, och då görs ingen återbetalning.

Avbokning p.g.a. allvarlig sjukdom eller olycka? Mot uppvisande av läkarintyg så gäller vid allvarlig sjukdom eller olycka, oavsett tidpunkt, fri avbokning och återbetalning av betalt belopp, minus en avbokningsavgift på 10% av bokningens värde.

Ombokning/datumbyte? Går bra fram till 14 dagar innan ankomst, förutsatt att lediga datum finns innevarande säsong. Närmare än 14 dagar innan ankomst erbjuds ej ombokning/datumbyte.

Ändra antal i befintlig bokning? Under förutsättning att minst 2 bokade personer finns kvar i tältet (i Sandstranden minst 4 vuxna), så går det bra att minska antalet personer och få återbetalning för dessa. Det går också bra att i efterhand lägga till personer i en befintlig bokning, under förutsättning att det finns fler sängplatser i tältet ni bokat.

Dåligt väder? Vi återbetalar inte bokad logi p.g.a. dåligt väder/regn, då tälten tål både regn och blåst och vi dessvärre inte kan styra vädret. Vid extremare prognoser, t.ex. extrem kyla eller stormvarningar så erbjuder vi alltid att flytta sin bokning till ledigt datum alt nästa års säsong. Kontakta oss om ni är oroliga för vädret, så gör vi alltid en bedömning utifrån vad den aktuella prognosen säger. Enligt vår erfarenhet blir också vädret här ute oftast bättre än prognosen!

Annat praktiskt

Incheck från kl 15.00, utcheck kl 11.30. 

På Svartsö Logi finns inte dusch utan här tar man sig ett dopp i havet! Badhandduk, saltvattentvål & -schampo finns i ditt tält. När man bor på Svartsö Logi har man fri tillgång till wc på Svartsö Krog, även nattetid. 

Det finns en elkamin i tälten som ger värme vid svalare kvällar och nätter. Sängarna är bäddade med tjocka duntäcken och det finns extra filtar.

Vi får (tyvärr) inte servera alkoholhaltiga drycker från Svartsö Krog vid tälten, p.g.a. de svenska reglerna för serveringstillstånd, men man är välkommen att ta med en egen flaska om man så önskar. Ishink finns att låna om ni vill. En flaska med dricksvatten finns alltid i ert tält!

I Svartsö Lanthandel, som ligger vid Alsviks brygga där ni kliver av båten, ca 200 m från krogen och tälten, finns cyklar att hyra och man kan ta sig runt på hela ön på fina grusvägar. Om ni vill hyra cykel, boka gärna i förväg via lanthandeln! Lanthandeln är också en välsorterad butik om ni vill proviantera. Se Svartsö Lanthandels hemsida för uppdaterade öppettider & info om bokning av cyklar.

Gillar ni att basta så kan vi varmt rekommendera ett besök på Abborrvass Bad, en mycket trevlig bastu för uthyrning ca 4 km från Svartsö Logi. Man kan med fördel ta en cykeltur till bastun, det går också att promenera om man så önskar! Bastun är vedeldad och ligger precis vid vattnet med egen brygga. Bastun är fristående från oss, se http://abborrvassbad.se/ för mer info och bokning.