Priser

På Svartsö Logi bor du med helpension, en middag som avnjuts på Svartsö Krog och en välfylld frukostkorg som serveras direkt vid tältet ingår alltid i övernattningen! Vi hyr inte ut endast tält.

Dubbelrumstält för 2 vuxna: 4000 kr/natt. (Dubbelsäng 160 cm, meddela om ni önskar enkelsängar)

Sover man 3 eller 4 vuxna i samma tält: 1750 kr /person & natt. (Dubbelsäng 160 cm & 1-2 enkelsängar 80 cm)

I logipriserna för vuxna ingår:

-4-rätters middag på Svartsö Krog

-Övernattning i tältet med bäddad säng & badhandduk

-En välfylld frukostkorg som levereras direkt till tältet på morgonen

Barnpriser

Våra priser för barn är inte åldersbundna, men max ålder för att boka till barnpris är 17 år. Middag är inte inkluderad i priserna för barn, den beställs enligt önskemål & betalas på plats på Svartsö Krog.

-Bebisar bor såklart alltid gratis! Dock har vi inga spjäl/babysängar, man tar själv med lämplig sovanordning för sin bebis.

-Även större barn kan också alltid kostnadsfritt dela säng med betalande vuxen (obs att det då inte ingår eget täcke/kudde). Vi bjuder på barnfrukost & handduk till barn som delar säng med vuxen.

-Vill man ta med sig barn som sover i egen bäddad säng kostar det 500 kr/barn, i priset ingår egen bäddad säng, barnfrukost & badhandduk.

-Barn som vill ha det ”vanliga” logipaketet för vuxna med 4-rätters middag & frukost, bokas som vuxen, se priserna överst!

OBS! Varje tält rymmer 4 sängar, så du kan inte boka fler barnbäddar än vad det finns plats för! (Är ni 2 vuxna så finns således plats för 2 barn i egen säng. Är ni 3 vuxna finns plats för 1 barn i egen säng, o.s.v.)

(Sängarna i tälten är resårsängar, i varje tält finns en sammanställd dubbelsäng med 160 cm bredd, samt 2 enkelsängar med 80 cm bredd, som vid behov bäddas upp.)

avbokningsregler & bokningsvillkor

Vid bokning online betalar du med kortbetalning direkt vid vid bokning. 

Om du bokat men ångrat dig och vill få pengarna tillbaka:

Om avbokning sker minst 28 dagar innan ankomst: Fri avbokning med full återbetalning. 
Om avbokning sker minst 14 dagar innan ankomst: 50% av inbetalt belopp återbetalas.                                                      

Senare än 14 dagar innan ankomst görs ingen återbetalning.

(vid alla typer av avbokningar drar vi dock av en administrationsavgift på 5% av bokningens värde.)

Om du behöver boka av p.g.a. sjukdom eller olycka:

Behöver du boka av p.g.a. sjukdom, olycka eller annan oförutsedd allvarligare händelse gäller full återbetalning ända fram till ankomstdagen, mot uppvisande av giltigt läkarintyg eller motsvarande intyg.

(vid alla typer av avbokningar drar vi dock av en administrationsavgift på 5% av bokningens värde.)

Vi gör inga undantag från avbokningsreglerna  p.g.a. dåligt väder & regn (eftersom tälten klarar både regn och blåst). Vid prognos om kraftigt oväder när vi bedömer att upplevelsen blir lidande erbjuder vi alltid att skjuta på besöket till ett senare datum!

Om du vill ändra datum eller skjuta på din bokning:

Vill man ändra datum på sin betalda bokning så går det bra, fram till 14 dagar innan ankomst kan man kostnadsfritt ändra datum på sin bokning, under förutsättning att annat ledigt datum finns. Finns inga lediga datum kvar så kan man få skjuta på sin bokning till nästa år. Vill man ändra datum senare än 14 dagar innan ankomst, så går det också bra om vi kan fylla upp originaldatumet med en annan bokning. Kontakta oss så försöker vi lösa det!

Annat praktiskt

Incheckning från kl 14.30

Utcheckning från tältet kl 11.30

På Svartsö Logi finns inte dusch utan här tar man sig ett dopp i havet. Badhandduk, saltvattentvål & -schampo finns i tälten, och det finns fina badmöjligheter nedanför varje tält. Vad gäller packning så glöm inte badkläder, och annars kan man packa det man normalt tar med sig för en övernattning.

När man bor på Svartsö Logi har man fri tillgång till wc på Svartsö Krog under krogens öppettider, som under sommaren är fram till midnatt. Nattetid hänvisar vi till naturen, och på morgonen innan frukost öppnar vi upp på krogen igen. 

Som värmekälla finns element i tälten som ger en jämn värme vid svalare kvällar och nätter. Sängarna är bäddade med tjocka duntäcken och det finns extra filtar. För stämningens skull finns också som vanligt mycket ljus och lyktor!

Vi får (tyvärr) inte servera alkoholhaltiga drycker från Svartsö Krog vid tälten, p.g.a. de svenska reglerna kring serveringstillstånd, men man är välkommen att ta med egen dryck om man så önskar. Vi hjälper gärna till att kyla flaskor och ni kan låna ishink & vin/champagneglas om ni vill. Dricksvatten finns i tältet!

I Svartsö Lanthandel, som ligger vid Ahlsviks brygga där ni kliver av båten, ca 200 m från krogen och tälten, finns cyklar att hyra och man kan ta sig runt på hela ön på fina grusvägar. Om ni vill hyra cykel, boka gärna i förväg via lanthandeln! Lanthandeln är också en välsorterad butik om ni vill proviantera. Se http://www.yourvismawebsite.com/svartso-lanthandel-ab för uppdaterade öppettider & bokning av cyklar.

Gillar man att basta så kan vi varmt rekommendera ett besök på Abborrvass Bad, en mycket trevlig bastu för uthyrning ca 4 km från Svartsö Logi. Man kan med fördel ta en cykeltur till bastun, det går också att promenera om man så önskar! Bastun är vedeldad och ligger precis vid vattnet med egen brygga. Bastun är fristående från oss, se http://abborrvassbad.se/ för mer info och bokning.