På Svartsö Logi bor du alltid med helpension! I din logi ingår en femrätters middag som intas på Svartsö Krog, övernattningen i tältet med bäddade sängar och badhandduk, samt en välfylld frukostkorg som serveras vid tältet på morgonen. Vi hyr inte ut endast tält.

Varje tält är möblerat med en dubbelsäng (160 cm) och 2 enkelsängar (80 cm, som kan bäddas upp vid behov.) Bokar du för 2 personer bäddas endast dubbelsängen upp, osv. Men maximalt antal bäddar per tält är 4.

Priser vuxna:

Pris per vuxen är 2250 kr/person, och i priset inkluderas:

-5 rätters middag på Svartsö Krog

-Övernattning i tältet med bäddad säng och badhandduk

-Frukostkorg serverad vid tältet

(Är man ensam vuxen och vill boka ”enkelrumstält” så kostar det 4000 kr för en person inklusive samma som ovan.)

Priser barn:

Även barn är såklart välkomna på Svartsö Logi! Vi tror (enligt egen erfarenhet) att man som vuxen njuter till fullo av det vi har att erbjuda i första hand när man har barnvakt, och i annat fall när barnen antingen är bebisar eller lite äldre, men självklart avgör ni bäst själva och alla är välkomna. (Värt att notera är att Svartsö Krog från 2020 inte kommer ha någon särskild barnrätt på menyn, men att alla rätter på á la cartemenyn kan anpassas och serveras i halv storlek. Menyn skiftar ständigt, och finns under säsong att se på svartsokrog.se)

För medföljande barn gäller följande:

-Bebisar bor gratis, om de ej behöver egen säng och mat! Vi har inga babysängar, man tar själv med lämplig sovplats till sin bebis.

-Mindre barn som delar dubbelsäng med betalande vuxna, bor också gratis. Handduk & frukost bjuder vi på, men ingen annan mat ingår, eventuell middag beställs på plats och betalas direkt på Svartsö Krog.

-Barn i egen bäddad säng kostar 750 kr per barn och då ingår för barnet egen bäddad säng, handduk & frukost. Middag beställs och betalas på plats på Svartsö Krog. (Max ålder för att boka till barnpris är 14 år, från 15 och uppåt gäller vuxenpriser & det som inkluderas där.)

-Barn i egen bäddad säng som äter samma meny som de vuxna (oavsett ålder) betalar fullpris, se priser vuxna.

(OBS! Att max antal bäddar per tält är 4, är ni t.ex. 2 vuxna så finns plats för 2 barn i egen säng, är ni 1 vuxen finns plats för 3 barn i egen säng, osv. Är ni 2 vuxna och fler än 2 barn? Då måste barn nr 3 dela säng, se ovan.)