Priser 2018

Dubbelrumstält för 2 vuxna: 4000 kr/natt. (Dubbelsäng, meddela om ni önskar enkelsängar)

Sover man 3 eller 4 vuxna i samma tält: 1750 kr /person & natt. (Dubbelsäng & 1-2 enkelsängar, alt. 3-4 enkelsängar)

På Svartsö Logi bor du med helpension, en middag som avnjuts på Svartsö Krog och en välfylld frukostkorg som serveras direkt vid tältet ingår alltid i övernattningen! Vi hyr inte ut endast tält.

I logipriserna för vuxna ingår:

-4-rätters middag på Svartsö Krog

-Övernattning i tältet med bäddad säng & badhandduk

-En välfylld frukostkorg som levereras direkt till tältet på morgonen

Barnpriser

Bebisar bor såklart alltid gratis! Dock har vi inga spjäl/babysängar, man tar själv med lämplig sovanordning för sin bebis. Större barn kan också alltid kostnadsfritt dela säng med betalande vuxen (obs att det då inte ingår eget täcke/handduk), och betalar då endast för om de vill ha frukost (100 kr).

Vill man ta med sig barn som sover i egen säng kostar det:

500 kr/barn i egen bäddad säng, inkl. frukost & badhandduk. (Det finns plats för 2 enkelsängar i varje tält utöver grundmöbleringen=dubbelsäng.)

Middag är ej inkluderat i barnpriserna, den beställs enligt önskemål & betalas på plats på Svartsö Krog. (prisexempel: 2 vuxna i dubbelrumstält 4000 kr + 1 barn i egen bäddad säng 500 kr = totalt 4500 kr)

Större barn som vill ha det vanliga logipaketet med 4-rätters middag & frukost, kostar detsamma som vuxna, se ovan!

(Alla våra sängar är 80 cm breda riktiga resårsängar, i dubbelrumstält sammanställda till dubbelsäng med 160 cm bredd. Alla 3 tält är grundmöblerade med 1 sammanställd dubbelsäng samt 2 enkelsängar, som vid behov bäddas upp. Max antal bäddar per tält är 4.)

In & utcheckning

Incheckning i Svartsö Logis receptionshörna inne på Svartsö Krog från kl 14.00.
Receptionen är bemannad till kl 16, planerar ni senare ankomst så meddela i förväg!

Utcheckning från tältet senast kl 11.00.

Betalning & avbokning

När du bokar hos oss får du i samband med bokning en faktura per mail, med betalningstid 10 dagar. Vid obetald faktura bokas övernattningen av. Bokar man kort innan sitt besök sker betalning på plats när man checkar in, vi tar alla sorters kortbetalningar.

Vid avbokning gäller följande:

Fram till 4 veckor innan ankomst: Full återbetalning (vi drar dock av en administrationsavgift på 250 kr.)
Fram till 3 veckor innan ankomst: 75 % av inbetalt belopp återbetalas.
Fram till 2 veckor innan ankomst: 50 % av inbetalt belopp återbetalas.
Fram till 1 vecka innan ankomst: 25% av inbetalt belopp återbetalas.
Senare än en vecka innan ankomst görs ingen återbetalning.

Vid avbokning p.g.a. sjukdom eller olycka gäller full återbetalning oavsett när avbokning sker, vid uppvisande av läkarintyg. Alternativt möjlighet att boka om övernattningen till annat datum!

Vid ombokning gäller följande:

Vill man ändra datum på sin betalda bokning så går det bra, fram till två veckor innan ankomst kan man fritt ändra datum på sin bokning till annat ledigt datum. Vill man ändra datum senare än två veckor innan ankomst, så går det också bra om vi kan fylla upp originaldatumet med en annan bokning!

Vi gör inga undantag från avbokningsreglerna  p.g.a. dåligt väder & regn (eftersom tälten klarar både regn och blåst) men vid prognos om väldigt kraftigt oväder/storm när vi bedömer att upplevelsen blir lidande erbjuder vi att omboka till ett senare datum!

Lite praktisk info

På Svartsö Logi finns inte dusch utan här tar man sig ett dopp i havet. Badhandduk, saltvattentvål & -schampo finns i tälten, och det finns fina badmöjligheter nedanför varje tält. Vad gäller packning så glöm inte badkläder, och annars kan man packa det man normalt tar med sig för en övernattning.

När man bor på Svartsö Logi har man fri tillgång till wc på Svartsö Krog under krogens öppettider, som under sommaren är fram till midnatt. Nattetid hänvisar vi till naturen, och på morgonen innan frukost öppnar vi upp på krogen igen. 

Som värmekälla finns element i tälten som ger en jämn värme vid svalare kvällar och nätter. Sängarna är bäddade med tjocka duntäcken och det finns extra filtar. För stämningens skull finns också som vanligt mycket ljus och lyktor!

Vi får (tyvärr) inte servera alkoholhaltiga drycker från Svartsö Krog vid tälten, p.g.a. de svenska reglerna kring serveringstillstånd, men man är välkommen att ta med egen dryck om man så önskar. Vi hjälper gärna till att kyla flaskor och ni kan låna ishink & vin/champagneglas om ni vill. Dricksvatten finns i tältet!

I Svartsö Lanthandel, som ligger vid Ahlsviks brygga där ni kliver av båten, ca 200 m från krogen och tälten, finns cyklar att hyra och man kan ta sig runt på hela ön på fina grusvägar. Om ni vill hyra cykel, boka gärna i förväg via lanthandeln! Lanthandeln är också en välsorterad butik om ni vill proviantera. Se http://www.yourvismawebsite.com/svartso-lanthandel-ab för uppdaterade öppettider & bokning av cyklar.

Gillar man att basta så kan vi varmt rekommendera ett besök på Abborrvass Bad, en mycket trevlig bastu för uthyrning ca 4 km från Svartsö Logi. Man kan med fördel ta en cykeltur till bastun, det går också att promenera om man så önskar! Bastun är vedeldad och ligger precis vid vattnet med egen brygga. Bastun är fristående från oss, se http://abborrvassbad.se/ för mer info och bokning.