Kontakta oss på svartsologi@gmail.com

[alpine-phototile-for-instagram id=886 user=”svartsodeliochlogi” src=”user_recent” imgl=”fancybox” style=”cascade” col=”4″ size=”L” num=”8″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]
På vackra Svartsö i Stockholms skärgård erbjuder Svartsö Logi en annorlunda övernattningsupplevelse.  I våra inredda canvastält strävar vi efter att ge dig samma bekvämligheter som på hotell men på ett lite enklare, rustikare och mer naturnära sätt. Vårt boende har minsta möjliga påverkan på omgivningen och ger dig en unik upplevelse av närhet till den fantastiska skärgårdsnaturen på Svartsö.

På Svartsö Logi bor du med helpension. Förutom en härlig naturupplevelse i skärgården ingår i övernattningen också en trerätters middag lagad på de bästa lokala råvarorna på Svartsö Krog.

På kvällen går du och lägger dig i en nybäddad säng med havet runt knuten. Morgonen därpå serveras du en frukostkorg vid tältet med bland annat nybryggt kaffe och Svartsö Krogs surdegsbröd. För den som vill ta ett dopp finns fina badmöjligheter i Träsköfjärden precis utanför tältöppningen, med både klippor och strand.

Kvalitet på både upplevelse och råvaror genomsyrar hela vår verksamhet. Är det något du som gäst önskar ska vi göra vårt bästa för att uppfylla det!